A+ A-

AESTHETICS SURGERY – Surgeons

nazimcerkes
 

Professor, NAZIM C.
Kirurg i estetikës dhe plastikës

Doktor Nazim  C.lindi në vitin 1959 në  Istanbull.Pasi përfundoi shkollën e mesme në Ankara(gjiimnazin natyror)me 1977,ai  përfundoi   gradën mjeksore në  Universitetin eMjeksisë Hacettepe,ne Ankara më 1983.Ndrëmjet viteve 1983-1985 bëri edhe detyrën e tij obligative në Brigadën-Ynje. Ai ka filluar trajnimin e tij kirurgji plastike në vitin 1985 në Departamentin e Kirurgjisë Plastike dhe rindërtuese,  në Universitetin e Stanbollit Fakulteti i Mjekësisë. Gjatë qëndrimit të tij ai ka punuar në mënyrë specifike në fushën e mikrosygjerimeve dhe ka filluar aplikimet klinike e rindërtues në departament.
Në fund te vitit 1990 ai kreu edhe kirurgjinë plastike ne vendlindje në Fakulltetin e Mjeksisë “Universiteti Istanbollit”. Në të njëjtin vit, ai shkoi në UAB (University of Alabama në Birmingham) për bursë në fushën e kirurgjisë kozmetike. Si rezultat i suksesit të tij në rhinoplasty (kirurgji hundë), ai ka qenë i ftuar në shumë takime kombëtare dhe ndërkombëtare si  mysafir folës nëper panele.
KONGRESİ NDERKOMBETAR İ KİRURGJİSE  ESTETİKE PLASTİKE
Kongresi Ndërkombëtar  i 17. Kirurgjisë Estetike Plastike  u mbajtë ne Houston te Texas’it më 28-31 gusht 2004.Doktor Nazi  në Pane l ishte i  ftuar si panelist i  katërt  në  Rhinoplasy(kirurgji hunde).
Në panelin Doctor Nazim  dha një leksion që u titullohej “Si të arrihet një hundë naturale e cila është në harmoni me pjesët e tjera të fytyrës” për 700 kirurgji  plastike nga e gjithë bota.
Në këtë Gusht në Brazil.Profesor Nazim Cerkez do  te mer pjesë në Konferencen e ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons) përsëri si një panelist.
Doktor Nazim  është anëtar i Shoqërisë Amerikane Kirurgji së Plastike,Shoqatës Turke  Kirurgji palstiske dhe në Shoqaten  Rikonstruktive  te  Mikrokirurgjisë. Doktor Nazim është i martuar dhe ka dy vajza. Ai flet anglisht dhe italisht. Hobit  e tij janë zhytja e lire, skijimi dhe pokeri .


cemal_senyuva

Dr Cemal S.
Kirurg i Estetikës  dhe Plastikës

Dr.Cemal (Xhemal) lindi  më 1960 në Istanbul.Edukimin e shkollës fillore nisi në Paris dhe e përfundoi në  Ankara.Shkollën e mesme e ndoqi në  shkollën” Ankara Cumhuriyet” dhe më pas shkoi në İstanbul në  Fakulltetin e Mjeksisë “Istanbull Universitesi”. Më 1983 u  bë mjekë.Më 1997 filloi specializimin e tij mbi kirurgjinë plastike në Fakulltetin e Mjeksisë Cerrahpaşa(Xherrahpasha).Në vitin 1992 u bë specialist kurse në vitin 1997 pedagog.Prej vitit 1997 gjer në vitin 2000 ai punoi  në klinikë si pedagog.
Ai ka punuar si mjek praktikant në Spitalin Amerikan në Paris në vitin 1982, në Bichat Paris dhe në Spitalin Bretonneau  në vitin 1983.Prej vitit 1988 gjerë në vitin 1989 ai punoi si asistent në infermierinë  Aberdeen Royal ne Skoci.Ai gjithashtu punoi edhe në spitalin CHU ne France si shef i klinikës.Ai punoi me Dr.Darina Krastinov në Spitalin Fosh në Paris,me Cornette Cyr de St., Patrick Trevidic, Jean Claude Dardour, Eric Auclair. Ai ishte në Spitalin e Baltimore Johns Hopkins si një profesor vizitor në vitin 1999.Ai punoi në klinikën Dr Sanderson në  Seattle,USA në vitin 2001 dhe 2002.
Ai është  anëtar i plot i ISAPS (Shoqata Ndërkombëtare e Kirurgjisë plastike dhe estetike),SOFCEP (Shoqata Franceze e Kirurgjise plastike dhe estetike) A4M (Akademia Amerikane e Mjeksise anti-plakjes) dhe TPRECD ( Shoqata Turke e Kirurgjise rindertuese dhe estetike).Ai gjithashtu vizitoi edhe presidentin e Shoqatës Kirurgjike të estetikës (EPCD).
Detyrat akademike dhe administrative të cilat ai ka marrë janë si më poshtë:
TPRCED  17.Kongresi i Kirurgjisë Plastike dhe rindërtuese, Anëtar i Komitetit Organizativ, 20-25 shtator 1995, Girne
TPRCED, Sempozjumi Dimëror,Sekretar i Pergjithshëm,21-25 Mars 1999,Kartalkaya
TPRCED,Anetar i Komitetit Ekzekutiv,1997-1999
TPRCED,Anëtar İ Komitetit të Etikës,2000-2001
Anëtar i Këshillit Akademik  Departamenti i Mjeksisë Cerrahpaşa , Universiteti i Stambollit
Sekretari i Përgjithshëm VI Kombëtar Kongresin e Shoqërisë së Kirurgjisë estetike, Bodrum, qershor 1998
14 Cogress ISAP, 26-29 maj 2002, në Stamboll, Anëtar i Komitetit Organizativ
Vice President i Shoqërisë turke i kirurgjisë estetike, 2003
Interplast Anëtar Turqia  Komiteti Ekzekutiv, 2004

zafer

Op. Dr. Zafer A.
Aesthetic And Plastic Surgeon

Dr.Zafer was born in Ankara. He finished Ankara University Medical School. ( 1986) He worked in HaydarPasa Numune Hospital until 2000. He works with Jinemed since then.
Dr Zafer has also international education background and training in the following hospitals :

•    St.George Hospital London -General Medicine,
•    St.Marcus Krankenhaus Üni Klinik Frankfurt-Flap Surgery
•    Rudolfinerhaus Hospital Vienna-Laser Surgery
•    St.Agatha Krankenhaus Köln-Reduction Mammoplasty Technics

Leave a Comment