A+ A-

Ju lutem na kontaktoni për çmimet
IVF Turqia gjithashtu ofron paketa hoteli, dhe transferimin nga aeroporti në Stamboll

Ju lutem na kontaktoni për çmimetIVF Turqia gjithashtu ofron paketa hoteli, dhe transferimin nga aeroporti në Stamboll

Ne nuk janë të lejuar për të ndarë çmimet në internet për shkak të ligjit turk. Prandaj ju lutemi na kontaktoni përmes emailit ose me telefon

KOHËZGJATJA E IVF

A) Gruaja duhet të kryej analizat e hormoneve FSH, LH, Prolactin, TSH dhe Estradiol, këtë ditë.

B) Një EKO transvaginale e uterusit (mitrës) është e nevojshme.

C) Mashkulli duhet të kryej spermogramën (analizën e spermës) në një nga këto ditë.

D) Gruaja mund të përdor në ciklin pararendës pilulat kundër shtatzanisë, në mënyrë që të rregullojnë periodat e tyre dhe ta kenë më të lehtë për të përcaktuar ditën e udhëtimit.

DITA 24
përdor kokrën e fundit të pilulës kundër shtatzanisë
DITA 2
Duhet të vini në Stamboll, ose të ndiqeni nga një specialist i fertilitetit në vendin tuaj.
DITA 14-16
Kryhet proçedura e marrjes së vezëve. Të dy bashkëshortët duhet të jenë patjetër në Stamboll në këtë ditë
KTHEHENI NË SHTËPI
DITA 3
(e ciklit menstrual.)Dita e parë llogaritet dita e fillimit të hemoragjisë.
DITA 21

 

Fillon mjekimin me Buserelin ose Lucrin për të kryer rregullimin e ciklit (down regulation).
(Ky mjekim nuk është i aplikueshëm në të gjithë pacientët)

DITA 28/ DITA 1

 

FILLON CIKLI I RI MENSTRUAL

DITA 12
Çifti duhet të vij patjetër në Stamboll për të kryer injeksionin e HCG.
DITA 17-21

TRANSFERIMI I EMBRIONEVE

Leave a Comment