A+ A-

Shpues laparaskopik Ovarian (LOD).Shtresa e jashtme e vezorës do të shpohet nga 8 deri në 10 pozicione të ndryshme.
Kjo ndryshon aktivitetet hormonale dhe FSH fillon të zhvillohet me të madhe.Vezët e prodhuara më shumë mirren, kjo  është pjesa thelbësore e trajtimeve të inferntilitetit.Në qendrat tona  50% e grave kanë mbetur shtatëzëne me anë të kësaj procedure.
Kjo procedurë është referuar edhe për pacientët PCOS të cilëve nivelet e hormonit LH janë më të mëdha se sa nivelet ët cilat ndikojnë FSH ovulacionin  negativisht.

Leave a Comment