A+ A-

Në fekondimin in vitro ( IVF ) trajtimi është një nga trajtimet më të kërkuar në botë pasfëmija i parë IVF Louise Brown lindi në vitin 1978 . Që atëherë teknologjitë në trajtimin zhvilluar me shpejtësi dhe normat klinike shtatzënisë është rritur nga 5% deri në 60% për çiftet ideale brenda këtyre 20 viteve . Jinemed themeloi qendrën e parë private infertilitetit e Stambollit në vitin 1989 . Sot numri i qendrave të infertilitetit është rritur në 100 në të gjithë Turqinë dhe numri i cikleve të IVF u rrit deri në 40.000 cikle në vit . Jinemed kryen mbi 1000 cikle në vit me qendrat e 3 e saj në Turqi

Në fekondimin in vitro është një zgjidhje e mrekullueshme për të infertilitetit dhe shumë çifte vendas dhe të huaj ( sidomos British ) zgjodhi qendrave Jinemed të për shkak të saj know-how , shërbimin profesional , Availibility e të gjitha teknikave dhe kosto më të ulëta . Që nga viti 2005 Jinemed ka fituar përvojë në trajtimin e pacientëve nga jashtë vendit të cilët kanë vështirësi për të hyrë në këtë trajtim në vendet e tyre për shkak të arsyeve të ndryshme . Jinemed kupton psikologjinë e çifteve të cilët fluturojnë jashtë vendit për të hyrë në trajtim të fertilitetit dhe mundohet për të bërëtë komunikimit si në qarkullim të jetë e mundur nga kontakti i parë deri në dorëzimin e fëmijës IVF.