A+ A-

 Estetik & Operacione Plastike

 

Jinemed nuk perfshin vetem gjinekologjin por dhe operacjone plastike gjithashtu. Kjo dege drejtohet nga nje drejtori e perbere nga tre kirurge me çertifikate te cilet kane bere pune si ne USA dhe ne UK. Ne bejme operacione plastike edhe te meshkujt edhe te femrat, qen nga implantet per floke deri te thithja e yndyrnave (lipposuction), implante gjoksi, terheqje fytyre (heqjen e rrudhave) dhe operime hunde.

Spitali Jinemed ka investuar ne operacionet estetike dhe ne kemi sjelle Doktore Turke shume te kualifikuar e te njohur dhe kemi instaluar teknologjin me te fundit te mundshme ne ditet e sotme.

Ne kemi rishqyrtuar procedurat mjekesore dhe protokollet per tju kthyer juve sa me shpejt te te dashurit dhe puna tuaj.

Ju lutemi shikoni pjesen e “Kirurget” per te lexuar mbi jeten (CV) e doktoreve ne Jinemed.

Operacion per rrudhat poshte ose siper syrit,

Operacion per rrudhat poshte dhe siper syrit,

Operacion Hunde,

Operacion pez zmadhim gjoksi,

Operacion per zvogelim gjoksi,

Operacion per ngritje gjoksi rregullim forme,

Liposuction heqje dhjamrash, necdo pjese te trupit,

Terheqje te lekures se fytyres,

Operacşon per ferheqjen e barkut ( pas lindjes),

 

Leave a Comment