Çfarë është ajo?

Porcelani Plastifikuar Veneers janë ultrathin predha të qeramike dhe janë të lidhura në frontin e dhëmbëve tuaj. Ata janë përdorur për të korrigjuar defektet kozmetike në dhëmbë apo për të korrigjuar kafshimin (rrugën dhëmbët vijnë së bashku). Imperfections kozmetike që mund të korrigjohet me veneers përfshijnë dhëmbët që janë plot me prita pak ose me njolla, chipped dhëmbët, boshllëqet në mes të dhëmbëve apo dhëmbë të pabarabartë. Në të kaluarën, e vetmja mënyrë për të korrigjuar këto apo defektet e tjera ishte për të mbuluar dhëmbët me një kurora (kapele). Veneers kanë disa avantazhe mbi kurora. Nuk ka “vija e errët” që është parë ndonjëherë me shkronja kapitale të vjetër para. Ata transmetojnë dritën më të mirë dhe, për këtë arsye, kanë një pamje më të tejdukshëm duke i dhënë një sy natyral, estetike. Veneers nuk kërkojnë rëndë masiv të strukturës së dhëmbit që kapele bëjnë, megjithatë, ata arrijnë një rezultat i gjallë estetike.

Department Doctors