Jinemed nuk përfshihet vetëm në obstetrikë & amp; gjinekologjisë, por në kirurgji plastike si. Departamenti drejtohet nga kirurgët tre Board Certified sepse ai ka kryer një pjesë të trajnimit të tyre në SHBA dhe Britani të Madhe. Ne kryerjen kirurgji plastike në të dy burrat dhe gratë, nga implantet e flokëve deri liposuctions, nga implantet e gjirit për heqjen dhe hundë operacioneve fytyrës.
Spitali Jinemed ka investuar në kirurgji estetike dhe ne kemi sjellë shumë të aftë, mjekët e njohur turke dhe instaluar teknologjinë më të fundit në dispozicion sot.
Ne kemi rishihen procedurat tona mjekësore dhe protokollet për të ju lejojnë të shpejt të kthehet përsëri në të dashurit dhe punë.
Ju lutem vizitoni kirurgët seksionin për të lexuar CV-të e Jinemed doktorëve.

Department Doctors