Implants

Çfarë është ajo? Porcelani Plastifikuar Veneers janë ultrathin predha të qeramike dhe janë të lidhura në frontin e dhëmbëve tuaj. Ata janë përdorur për të korrigjuar defektet kozmetike në dhëmbë apo për të korrigjuar kafshimin (rrugën dhëmbët vijnë së bashku). Imperfections kozmetike që mund të korrigjohet me veneers përfshijnë dhëmbët që janë plot me prita pak ose me njolla, chipped dhëmbët, boshllëqet n

Readmore

Estetik

Jinemed nuk përfshihet vetëm në obstetrikë & amp; gjinekologjisë, por në kirurgji plastike si. Departamenti drejtohet nga kirurgët tre Board Certified sepse ai ka kryer një pjesë të trajnimit të tyre në SHBA dhe Britani të Madhe. Ne kryerjen kirurgji plastike në të dy burrat dhe gratë, nga implantet e flokëve deri liposuctions, nga implantet e gjirit për heqjen dhe hundë operacioneve fytyrës. Spitali Jinemed ka inve

Readmore

Dr. Hakan

Hakan was born in Ankara in 1956. He began his medical training at the Hacettepe University Faculty of Medicine in 1980. And again he completed his residency training is continued in Hacettepe University Medical School Department of Gynecology and Obstetrics in 1985. He completed his Doctors of military service as Second Lieutenant the Military Hospital in Kyrenia (Cyprus) in 1986. He began his career as a doctor of Gynecologic Oncology Cli

Readmore

Dr. Omer

He was born in 1965. After graduating from Ankara Namik Kemal Primary School and Secondary School in 1981 from Ankara Science High School in 1987, He graduated from Gulhane Military Medical Academy. In 1989, he went to the Federal Republic of Germany.  Since  the early years of  his  Assistant’s  period   he worked in the infertility and IVF  section. He  took an active role in various IVF centers. He returned to Turkey in 1999. H

Readmore

Professor Teksen CAMLIBEL

(Fellow, American College of Obstetrics & Gynecology) IVF Team Professor Teksen CAMLIBEL,MD, FACOG (Fellow, American College of Obstetrics & Gynecology) EDUCATION High School: Science High School, Ankara, Turkey Medical School: Cerrahpaşa Medical School, Istanbul, Turkey OBSTETRICS & GYNECOLOGY INTERNSHIP 1974 – 75 Johns Hopkins Hospital, Baltimore, Maryland, U.S.A. OBSTETRICS & GYNECOLOGY RESIDENCY 1975-79 Medical Co

Readmore

IVF Medikamente dhe Fertility Trajtimi

Në fekondimin in vitro ( IVF ) trajtimi është një nga trajtimet më të kërkuar në botë pasfëmija i parë IVF Louise Brown lindi në vitin 1978 . Që atëherë teknologjitë në trajtimin zhvilluar me shpejtësi dhe normat klinike shtatzënisë është rritur nga 5% deri në 60% për çiftet ideale brenda këtyre 20 viteve . Jinemed themeloi qendrën e parë private infertilitetit e Stambollit në vitin 1989 . Sot numri i qendrave t

Readmore

Pse Udhëtoni për në Turqi për IVF?

 Jinemed introduced assisted reproductive technologies to Turkey 17 years ago and has high success ratesSee Success Rates. Unlike other clinics, Jinemed serves in any kind of gynecologic and oncologic treatment with great success. If necessary, assisted hatching, blastocyst transfer procedures are done for no additional cost to increase pregnancy chances. You will be treated by experienced American and European Board certified Doctors with

Readmore

Medical Team

Doctors Upon request, female patients can be treated by female doctor MERIC KARACAN, MD EDUCATION The Istanbul School of Medicine in 1987 RESIDENCY Cerrahpaşa School of Medicine POST GRADUATE Reproductive Endocrinology department at the State University of New York Robert Wood Johnson University in the USA from 1992-1995. EXPERIENCE Director of IVF Center at the International Hospital Istanbul. from 1998-2003 Director of IVF center at Jine

Readmore

Azoospermia Treatment

gjendja azoospermia mund të shkaktojë, për shkak të shumë arsye dhe rezultati është se njerëzit nuk ka sperms në derdh. Teknika më e mirë për të zgjidhur këtë problem është mikro nxjerrjes testicular spermës (TESE mikro). Operacioni është bërë nga urologu dhe embryologist në të njëjtën kohë. Jinemed është një qendër e përparuar për këtë procedurë. Jinemed ka qindra e procedurave TESE mikro dhe normat e su

Readmore

Institucionet kontraktuale

Contracted Institutions of Jinemed Hospital, Istanbul, Turkey International Insurance Companies : CIGNA BUPA International Allianz Worldwide IHI Amadex HTH Worldwide Seven Corners Turkish Insurance Companies : Koc Allianz Isvicre Hayat Ak Sigorta Basak Sigorta Demir Hayat Genel Yasam Guven Promed-Fortis Promed-Ankara Sigorta Promed-Eureka Promed-Fiba Promed-HDI Banks and Corporations : Central Bank of Turkish Republic Akbank Rumeli Group Do

Readmore