Histeroskopia

Trajtimi steriliteti – Histeroskopia Përdorimi i Histeroskopisë Histeroskopia është një operacion  i vogël që mund të bëhet në zyrën e një mjeku ose në sallën e operacionit me anestezion lokal, rajonale, apo të përgjithshme.Në disa raste anestezioni pak e përdorur ose jo e përdorur në shumicën e grave mund të shfaq shumë pak rrezik.Histeroskopia është e nevojshme për diagnostifikim,trajtim apo edhe për të

Readmore

Shkarkime

IVF Center of Istanbul Since ’89 Download   Plastic Surgery Brochure Download Assisted Hatching Download EGG Collection Scene Download Embryo Development Download ICSI Procedure Download Medical Information Sheet Download  

Readmore

Rreth Turqi

  Turkey lies on southeastern Europe. It connects Europe, Asia and Africa, surrounded by beautiful Agean, Mediterrenean and Black Sea. Turkey in general is an exotic country which combines great weather, crystal clear seas, delicious cusine, high class hotels, and affordable rates. Istanbul is the biggest city of Turkey and lies on the north western part close to Greece and Bulgaria. Istanbul is as safe as other modern cities in the wo

Readmore

Rreth Stamboll

Istanbul is the most famous city of Turkey, offering nothing less than modern metropolis such as London, Paris, New York. Istanbul is also very historical. We suggest our patients to go to the Old City Area to see churches, mosques, palaces, museums, bazaars and even famous Turkish Baths that survived from the Eastern Roman Empire and Ottoman Empire Period. Istanbul shows the peaceful integration of the Western Culture with the Eastern whic

Readmore

Laparoscopy

Për të diagnostikuar problemet e caktuara, një mjek duhet të shikoni direkt në bark dhe në organet riprodhuese. kjo mund të bëhet me laproscopy. Fjala laparoscopy vjen nga fjalët greke që do të thotë “shikoni në bark.” Një laparoscopy është një teleskop të vogël që është futur në bark përmes një prerje të vogël (të prerë). Ajo sjell dritë në bark kështu mjeku mund të shihni brenda. Laproscopy ës

Readmore

Veneers Porcelani

Çfarë është ajo? Porcelani Plastifikuar Veneers janë ultrathin predha të qeramike dhe janë të lidhura në frontin e dhëmbëve tuaj. Ata janë përdorur për të korrigjuar defektet kozmetike në dhëmbë apo për të korrigjuar kafshimin (rrugën dhëmbët vijnë së bashku). Imperfections kozmetike që mund të korrigjohet me veneers përfshijnë dhëmbët që janë plot me prita pak ose me njolla, chipped dhëmbët, boshllëqet n

Readmore