Medikamente dhe Fertility Mjekimi

In Vitro Fekondimin (IVF) trajtimi është një nga trajtimet më të kërkuar në botë pas fëmijës së parë IVF Louise Brown ka lindur në vitin 1978. Që atëherë teknologjitë në trajtimin zhvilluar me shpejtësi dhe normat klinike shtatzënisë rritur nga 5% deri në 60% për çiftet ideale brenda këtyre 20 viteve. Jinemed themeloi e parë qendrën privat infertilitetit të Stambollit në vitin 1989. Sot numri i qendrave të infertilitetit rritur në 100 në të gjithë Turqinë dhe numri i cikleve IVF u rrit deri në 40.000 cikle në vit. Jinemed kryen mbi 1000 cikle në vit me qendrat e 3 e saj në Turqi.
In Vitro Fekondimin është një zgjidhje e mrekullueshme për të infertilitetit dhe shumë çifte vendas dhe të huaj (sidomos britanike) zgjodhi qendra Jinemed të për shkak të saj know-how, shërbim profesional, disponueshmërinë e të gjitha teknikave dhe kostove më të ulëta. Që nga viti 2005 Jinemed ka fituar përvojë në trajtimin e pacientëve nga jashtë të cilët kanë vështirësi për të hyrë në këtë trajtim në vendet e tyre për shkak të arsyeve të ndryshme. Jinemed e kupton psikologjinë e çifteve të cilët fluturojnë jashtë vendit për të hyrë në trajtimin e fertilitetit dhe të përpiqet për të bërë komunikimin sa më të shquar të jetë e mundur nga kontakti i parë deri në dorëzimin e fëmijës IVF.

ivf treatment
jinemed-uk-couple&their-experience

UK Couple & Their Experience

Dëshmi

  • I would highly recommend any one to have fertility treatment with Jinemed. We contacted Jinemed after 2 unsuccessful ICSI treatments at a very high priced all singing all dancing London clinic.

    Mrs. M.S. From London
  • We came to Jinemed in November 2012 and it was our first experience of IVF treatment abroad. 2 years ago we had made one IVF attempt in our country but without success.

    Alex & Oksana Ukraine
  • My husband and I have been very impressed with all the care and attention we have received. All the staff we have come into contact with have been attentive, this ranges from Dr. Munip, Romina, through to everyother individual.

    Tracey& Phillip England

Takohuni me mjekun ynë

Professor Teksen CAMLIBEL

(Fellow, American College of Obstetrics & Gynecology) IVF Team Professor Teksen CAMLIBEL,MD, FACOG (Fe

Dr. Meriç

Meriç Karacan, MD Associate Professor He graduated from University of Istanbul, Istanbul Medical Faculty

Dr. Handan

Opeating Doctor Ms. HANDAN OBGYN& INFERTILITY SPECIALIST   Date of Birth: 1969   EDUCATION:

Dr. Omer

He was born in 1965. After graduating from Ankara Namik Kemal Primary School and Secondary School in 1981

Dr. Hakan

Hakan was born in Ankara in 1956. He began his medical training at the Hacettepe University Faculty of Med

Melike Batukan

EDUCATION Istanbul School of Medicine in 1997 EXPERIENCE Researcher in the Gynecology Department of the Is

AYSE ARVAS, MD

EDUCATION Istanbul University School of Medicine 1995 PHD degree on Hystology – Embryology at KTU Me

The Patient Pledge

We are proud to be a part of "The Patient Pledge" of Fertility Network UK. As IVF Turkey we are following the guidelines of Fertility Network UK in patient support.