arn_komunikim
arn_rezultateve
arn_ngarkoje
To have Jinemed-IVF Turkey mobile application , please swap your phone over the code below.
If you dont have a code reader, please download it via your smartphone by searching for it as "qr code reader"
Please click here for download iphone application for your cell phone.

or search for ivf turkey in app store

For android Please click here for download application for your cell phone.

qr

 

Name:

Email:

  • IVF
  • IVF
  • IVF
  • IVF

IVF Medikamente dhe Fertility Trajtimi

Në fekondimin in vitro ( IVF ) trajtimi është një nga trajtimet më të kërkuar në botë pasfëmija i parë IVF Louise Brown lindi në vitin 1978 . Që atëherë teknologjitë në trajtimin zhvilluar me shpejtësi dhe normat klinike shtatzënisë është rritur nga 5% deri në 60% për çiftet ideale brenda këtyre 20 viteve . Jinemed themeloi qendrën e parë private infertilitetit e Stambollit në vitin 1989 . Sot numri i qendrave të infertilitetit është rritur në 100 në të gjithë Turqinë dhe numri i cikleve të IVF u rrit deri në 40.000 cikle në vit . Jinemed kryen mbi 1000 cikle në vit me qendrat e 3 e saj në Turqi

Në fekondimin in vitro është një zgjidhje e mrekullueshme për të infertilitetit dhe shumë çifte vendas dhe të huaj ( sidomos British ) zgjodhi qendrave Jinemed të për shkak të saj know-how , shërbimin profesional , Availibility e të gjitha teknikave dhe kosto më të ulëta . Që nga viti 2005 Jinemed ka fituar përvojë në trajtimin e pacientëve nga jashtë vendit të cilët kanë vështirësi për të hyrë në këtë trajtim në vendet e tyre për shkak të arsyeve të ndryshme . Jinemed kupton psikologjinë e çifteve të cilët fluturojnë jashtë vendit për të hyrë në trajtim të fertilitetit dhe mundohet për të bërëtë komunikimit si në qarkullim të jetë e mundur nga kontakti i parë deri në dorëzimin e fëmijës IVF.

 

ivf01

Gjinekologji dhe Shterpesi
Duke filluar mjekimin ndaj inferitilitetit (shterpesise) ne nje vend te huaj ne si jinemed jemi dedikuar per t'ju mdihmuar ne heqjen e frikes.
Lexo ma...
 

Turqia

Perse te udhetoj ne Turqi per IVF ne?
ok02 Jinemed Türkije'je eshte njojtur me teknikat ndihmese te riprodhimit 17 vjet perpara dhe ka arritur rezultate te larta. Shikoni perqindjet e arritjeve.
ok02Duke e krahasuar me klinikat e tjene ne gjinekologji dhe ankollogji te njejtat rezultate ka arritur.
ok02Atje ku eshte pare e nevojshme per te ri tur şansın e shtatzanise pa marre çmim shtese, ka perdorur metodat asissted hatching dhe blastosist transfer.
ok02Do te mjekoheni nga mjeke te specailizuar ne Amerike dhe Europen Perendimore.
ok02Kemi şansin te mjekoheni me çmim me te lire krahasuar me vendet e tjera.
ok02Do te merni mjekim me cilesi te larte.
ok02Stresin qe shkakton mjekimi IVF do ta leni menjane dhe keni mundesine per te pare nje qytet shume te bukur

Lexo ma...
TURKEY tel
90 850 420 10 70 Germany tel 0231 177 2511 dockling
UK tel 020 3039 3099 USA tel 1-646-290-9068
nakliyat evden eve evden eve nakliyat hdfilminadresi